Adres Suriname!
Tom:
Veel succes en vooral veel plezier! Groetjes Tom -
23 Januari 2006 - 21:48
Remco:
tom haald mij de woorden uit de mond, hij weet ook altijd de juiste woorden of het juiste moment te zeggen, maar je weet het verhaal van grote negers he? ze hebben hele grote voeten. lekker belangrijk maar ik wens jullie een goede reis. groeten remco -
24 Januari 2006 - 12:18
AF:
Lieverd ik hoop dat je goed bent aangekomen. Ik zal goed op de mannen passen.
Kuz AF -
24 Januari 2006 - 12:19
AF:
Jij ook Marleen!!!
Kuz AF -
24 Januari 2006 - 19:20
Dorien:
Hee car,
Tjonk...eindelijk is het dan zo ver... vreemd of niet??!
Ik kan nu moeilijk zeggen dat ik je zal gaan missen want ben zelf al ff pleite! Je bent nu juist een btje dichterbij gekomen!
Ik hoop snel iets van je te horen en kijk uit voor de malaria muggen, spinnen, giftige kikkers en bosnegers !
Ik hoop dat je afscheid op schiphol niet te zwaar was en je goed aangekomen bent !
Kuzz -
24 Januari 2006 - 20:54
Karin:
Ej buurvrouw ( Marleen )!! Ben je goed aangekomen? Tis wel stil hier zonder jou op de Berkumhof en ik mis die spontane, ik klop ff op het raam en kom een koppie thee halen momentjes, nu al! Maar goed, ik bikkel me er wel doorheen en jij ook vast wel! Ej meid, maak er wat van en vooral geniet ervan! Dikke kus van jou buurvrouw van de Berkumstraat Kaatje -
24 Januari 2006 - 21:50
Joost:
Hey Zusje,
Goeie reis gehad. Ik ben erg benieuwd hoe het daar is. Laat je snel iets van je horen.
Liefs Joost en Froukje (nog 2 weekjes en ze komt je opzoeken) -
25 Januari 2006 - 11:44
Martha:
Hey Car & Marleen,
Zijn jullie goed aangekomen? en goede vlucht gehad?
En wat zijn jullie eerste indrukken!?
Groetjes!! -
25 Januari 2006 - 14:45
Marion:
Hey!!
Zijn jullie goed aangekomen in Paramaribo? k hoop toch van wel...
Nou, ik ben al benieuwd naar jullie berichten!Hoop snel iets van jullie te horen.
groetjes natuurlijk ook aan yvonne en maaike!!!
kusje,marion -
25 Januari 2006 - 15:04
Gusta & Manon:
He Marleen!!!
We hadden al minstens een reisverhaal van je eerste vliegreis verwacht!! Ziek geweest??? ;-)
We redden het zonder je, maar........... 't ken krek!
Have Fun!
Dikke tuut Gusta & Manon -
25 Januari 2006 - 15:53
Joanneke:
Hé lieverds, goed aangekomen? Ben het met Karin eens: het is erg stil op de Berkumhof! Heb van ellende gisteren in mijn eentje een hele slechte film zitten kijken... geniet van de eerste daagjes, ook met Maaike en Yvon. Hoop snel iets te horen!
Liefs,
Joanneke -
25 Januari 2006 - 16:19
Froukje:
He Carlijn,
Ik hoorde dat je goed bent aangekomen, super!
We gaan volgende week wel ff een bakje doen :)
Mijn adres is veranderd:
Koninginnestraat 4,
Feel free om me zondag op te zoeken.
Kus Froukje -
25 Januari 2006 - 17:25
Jouke En Sietske:
Hoorden van AF dat jullie goed waren aangekomen. Zijn benieuwd wat je eerste indrukken zijn. We horen het wel. He, veel plezier en natuurlijk succes. Groetjes.