GEK HOOR!!!!!
25 Januari 2006 | Suriname, Paramaribo
Hey allemaal!
Hier dan het eerste berichtje vanuit Paramaribo...Het is zo gek allemaal! Carlijn en ik kunnen al gaan turven hoe vaak wij wel niet tegen elkaar " gek he?" zeggen.
De vlucht is prima verlopen. We vertrokken dan wel een half uurtje te laat, maar ach...kunnen we vast wennen aan dat surinaamse he?! ;)
Bij aankomst hadden we natuurlijk een heerlijk zonnetje verwacht..maar jammer genoeg was dat niet echt het geval. Het regende..stomme regenseizoen. Het is wel warm, dat wel! Maar echt veel zon hebben we nog niet gezien.
De groep is volgens mij erg gezellig...Maar het is nu nog erg wennen...Aan de mensen...Het gefluit op straat...Het huis..de temperatuur etc.
Nou ik moet het kort houden, aangezien ik maar een half uurtje heb...
Ik houd jullie snel weer op de hoogte!!
Dikke knuffel van Marleen!
Nou ik moet het kort houden, aangezien ik maar een half uurtje heb...
Ik houd jullie snel weer op de hoogte!!
Dikke knuffel van Marleen!
25 Januari 2006 - 18:50
Arjan:
Hey Leentje en co!!
Mooij dat jullie goed zijn aangekomen!! Ben nu al benieuwd naar alle verhalen dus hou me op de hoogte!!!
Heel veel succes en tot over paar maandjes!
Groetjes!!! -
25 Januari 2006 - 20:37
Karin:
Ej lieverd! Hier ff een berichie van Kaat, het lukte namelijk nie zo op MSN. Maar we blijven oefenen met onze audio-apparatuur, dan komt het vast goed!!
Jammer van het slechte weer, maar je moet maar zo denken hier is het nog slechter! Vanmorgen is Jurjen nog aan de grond gekletst door de gladheid en Suzan is op haar kop geknald, ook van de fiets af. Dus jullie hebben het nog niet zo slecht hoor daar! Succes met de cultuurshock en spreek je snel weer! Dikke kus en alle goeds van Ka -
25 Januari 2006 - 22:07
Renske:
Heeeh Paramaribo's!!
Aaah leentje..goed aangekomen!
Dus jullie blijven nog even de bleekscheetjes uit het koude kikkerlandje...hopen dat die zon snel weer te voor schijn komt...Wij kunnen hier bijna onze schaatsen van zolder halen..brr.. niks gedaan..nog even en ik neem de eerst volgende vlucht;)!Ik hoop dat jullie ondertussen een beetje zijn gewend...
nou laat 't ma horen!!
xxxxx Renske -
27 Januari 2006 - 10:12
Michel:
Ha Leentje,
Best grappig om te lezen wat jullie nu allemaal al hebben meegemaakt. Alleen om dan in de regen daar aan te komen haha. Hopelijk zullen jullie snel de zon zien. By the way, ik heb de site toch nog zelf ergens in mijn mailbox kunnen vinden. Had je er al over gemaild, ma goed niet meer nodig duss. Nou geniet van de tijd en k hou alles goed in de gaten.
Groetjes Michel -
27 Januari 2006 - 14:00
Eefke:
Hey Leen! Ik dacht laat ik eens ff een kijkje gaan nemen... was zo benieuwd hoe de reis was verlopen enzo! Maar volgens mij komt het helemaal goed! :D Zonnetje komt vast ook nog wel. Heb nu ook helemaal de Italie-kriebels te pakken. Kamertje leeg etc, brrr. Klaar om te gaan. Maar ik hou je ook daar in de gaten ;-) Lots of succes en plezier en we mailen! Ciao! Knuffel van Eef! -
27 Januari 2006 - 17:01
Gerdien:
hoi marleen fijn dat jullie het goed naar de zin hebben hier missen we je nu al. Hier vriest het vannacht waarschijnlijk 8 graden.
Stef heeft al van je gedroomd vraag me niet wat want dat heeft hij me niet verteld.
Dikke knuffel van stef en Gerdien -
27 Januari 2006 - 17:03
Kim:
hei marleentje allus
goed daar.....
kom je nog een keer op msn
ik mis je nu al!!!
dikke knuffel en kussjes van kim -
28 Januari 2006 - 17:38
Flaula:
Flaleen!
Goede reis gehad?
Jammer dat je in de regen aankomt daarzo zeg.. maargoed, alles is beter dan -8/-10 hier in de Achterhoek ;) Vandaag weer gewerkt, miste je wel hoor! Heb je het tshirt al aangehad? :P
succes daar!
Kuzz flaula