nog meer foto's.....joepie!!!!!!!!
15 Februari 2006 | Suriname, Paramaribo
Maar dit zijn foto's van in het vliegtuig...Op het vliegveld in Paramaribo..(die donkere vrouw met carlijn op foto is nalinie (van verpleegkunde) ...De foto onder is mijn gekloot met de klamboe..jeetje zeg wat een dingen...en dan nog een foto van de groep toen we een keer met zn allen in de keuken aan het ouwehoeren waren...
We hopen dat het lukt om een keer een link te plaatsen...Maar ik vind het al heel wat dat dit gelukt is haha!
En dan komen er ook titels bij de foto's, zodat we jullie gelijk kunnen vertellen wat er op staat...
Maat dat komt dus hopelijk :s nog...
Voor nog meer foto's:
Knuffel van Marleen
15 Februari 2006 - 16:53
AF:
Heel erg leuk om wat van Suriname te zien en van jullie!!!
Kuz
AF -
15 Februari 2006 - 18:41
Sytske En Kj:
hallo car,
wat leuk om de foto's te zien van jou en suriname. jij lekker in je rokje en wij hier in de regen met onze winterjas aan. nog bedankt voor je kaartje!
heb je een fijne stage? hoop van wel.
liefs -
15 Februari 2006 - 21:10
Renske:
hej, hej
Leuke kiekjes!!!
Heb ze net ff zorgvuldig bekeken..:-)!!
xxxx -
16 Februari 2006 - 17:14
Anja:
Hoi!!!
Wat leuk om nou ook foto's te zien!! Geniet ervan!!!
Liefs,
Anja -
16 Februari 2006 - 21:48
Albert:
Blij dat het nu lukt met de foto's. Krijgen we ook iets van de omgeving te zien? Worden jullie al een beetje bruin met die lekkere temeratuur?
Groet, Albert -
17 Februari 2006 - 07:36
Joanneke:
Eeey Marleen en Carlijn! Wat leuk om fotootjes te kunnen bekijken! Ziet er echt vrolijk uit, al die kiekjes!
Leen, bedankt voor je lieve kaartje! Tot snel,
Liefs Joanneke -
17 Februari 2006 - 13:21
Tonny De Weger:
Hoi Carlijn,
Wat leuk deze site van jullie! Wat zullen jullie genieten daar in het zonnige Suriname. Of moet er ook hard gewerkt worden?
Nog even en je vader en moeder komen hé? Ik ben een beetje jaloers, hoewel wij ook weer een heerlijke wintersportvakantie hebben gehad. Bas is nu heen en over twee weken gaat Vanessa.
Veel succes en plezier daar. Liefs Ton en Tonny -
19 Februari 2006 - 23:32
Jeroen:
morge, middag of avond. ik weet het niet op dit moment.
Maar Carlijn heel erg bedankt voor je kaartje voor mijn verjaardag. zo ver weg en dan toch zo maar ff. super !!!!! blij dat alles goed gaat en dat dit ook zo mag blijven. ik lees snel weer wat van je en dan "spreek" ik je wel weer. dikke kus J&G