donkere wolk voorbij?! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van carleen - WaarBenJij.nu donkere wolk voorbij?! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van carleen - WaarBenJij.nu

donkere wolk voorbij?!

Blijf op de hoogte en volg

17 Februari 2006 | Suriname, Paramaribo

nou, het voorgaande bericht was niet zo positief he...laat ik nu dan maar wat positiefs vertellen: we hebben een huis!jaja, met wel 5 kamers, een balkon, een tuin, een terras, twee badkamertjes, een keuken etc. Vandaag ZELF geregeld, gaat net even wat vlotter dan dat het voor je geregeld wordt! A.s maandag tekenen we t contract en mogen we er meteen in! jippie!
morgen gaan we naar Cola Creek,(ik weet niet zo goed wat het inhoudt, laten we het erop houden dat het iets is met water en slapen in een hangmat)maar goed, na dit relaxte weekendje betrekken we dus per ma 20 febr ons eigen huisje! adres volgt nog! post die nog onderweg is wordt wel 'opgevangen' door medestudenten die op Saron zitten.

veel liefs van een erg blije carlijn en succes met het weer daar:)

• 17 Februari 2006 - 18:54

Tom:

Lekker toch een eigen huis, elk nadeel heb z'n voordeel.

grtn fam Noord-Scharwoude

• 17 Februari 2006 - 19:35

Joanneke:

Ey! Dat is goed nieuws! Fijn dat jullie nu een eigen plekje hebben... En wat voor plek ook, echt goed! Zodra ik jullie nieuwe adres weet, komt er post jullie kant op.
    Veel liefs, Joan.

• 17 Februari 2006 - 19:37

Joost:

YoYo,

Home sweet home, klinkt goed!!! Enjoy it!!!

Grtz

• 17 Februari 2006 - 20:18

Paulien:

Heerlijk, eigen huisje.
    Veel plezier op jullie cola trip

• 17 Februari 2006 - 20:42

Albert:

Gefeliciteerd!!!! Doortastende actie van jullie! Nooit afhankelijk opstellen...

• 17 Februari 2006 - 22:17

Marjolein:

ik ben trots op jullie, moeten we nog naar Ikea voor huisraad, dan komen we gewoon met de boot.
    Veel plezier morgen, kus Marjolein

• 18 Februari 2006 - 17:27

Marleen:

Wat fijn zeg? Kan me voorstellen dat jullie daar wel aan toe zijn.
    Ligt dit huis nu wel bij de stichting, of in de stad? Hoop dat het tripje naar de Cola Creek geslaagd is/was?
    Ben iig benieuwd naar jullie verhalen!

Liefs Mar

• 18 Februari 2006 - 18:17

Yvonne:

Hey meiden, wat super!! Ben erg benieuwd waar jullie precies gaan wonen nu. Ik kijk uit naar nieuwe verhalen en foto's!
    Liefs vonne

• 19 Februari 2006 - 13:22

Marion:

Hey!!
    wat leuk, daar ben ik nu echt blij voor jullie!!!goed geregeld man:) en eindelijk foto´s super!
    veel plezier verder...ben benieuwd hoe het was in cola creek?!
    kusje

• 19 Februari 2006 - 19:25

Lianne.:

Hey! Fijn, eindelijk een eigen stekkie. Leuk dat jullie ook al foto's hebben geplaatst. Kunnen we ons hier nog meer inleven. Enne, succes met het weer? Dank je... we zijn echt niet jaloers hoor. Fijn de regen hier! :( hhhhhh Niet dus. Stuur maar wat zonnestraaltjes deze kant op! Kus Lianne.

• 20 Februari 2006 - 09:46

Lianne (d):

Hi Car!! Super dat jullie nu ein-de-lijk zelf iets hebben!! enne.. maken jullie daar ook ff fotootjes van?? is wel leuk om te weten waar jullie verblijven. Vind het trouwens altijd leuk om foto's te bekijken :-)
    Dikke Kus Li

• 20 Februari 2006 - 14:58

Ilse:

Ha Carleen,
    Veel meegemaakt lees ik wel. Het begrip "flexibel" kennen jullie nu wel! Jullie weten al aardig hoe je met de Surinamers om moet gaan. Succes en de groetjes daar!
    Bigi brasa, Ilse