Home sweet huisje .... uh HUIS!!! hihi
20 Februari 2006 | Suriname, Paramaribo
Vandaag hebben we de sleutel gekregen van ons nieuwe stekje :) Super! Heerlijk om nu ons eigen plekje te hebben. Eindelijk die koffer aan de kant, foto's ophangen etc. Het is wel een dubbel gevoel...aan de ene kant zo blij dat we een eigen kamer hebben...aan de andere kant zo jammer dat we niet bij Saron konden blijven. Zeker na het gezellige weekend bij Cola-kreek!
Het was een heerlijk weekend. Beetje hangmat hangen, boekje lezen, kletsen, zwemmen, ouwehoeren...lekker zonnetje :p We hadden stiekum toch een beetje een vakantiegevoel, hihi.
's Ochtends ben ik met twee andere meiden (Gerrie & Natasja) een ochtendwandeling gaan maken. We zijn om 6 uur opgestaan! (wat een actievelingen he?!) Maar dat is dan ook ongeveer het meest actieve dat ik het hele weekend heb gedaan haha!
De foto's komen nog...hoop dat het snel gaat lukken, want nu zitten we in het nieuwe huis en hebben nog geen computer......
oja voordat ik het vergeet. Het adres van ons nieuwe stekkie is:
Johan Adolf Pengelstraat 143A,
Paramaribo
Telefoonnummer:
00597-479130
Ik ga zo maar weer eens verder met het inrichten van mijn kamertje en het schoonmaken van ons nieuwe huisje. Vanavond komt de hele groep ons huis bewonderen, dus dat wordt vast een gezellige avond!
Veel succes in het koude kikkerlandje...hier wordt het steeds warmer..de regentijd is ongeveer voorbij en dat is goed te merken...de weersvoorspelling voor de komende week: 30 graden...pff...
Knuffel van Marleen:)
20 Februari 2006 - 21:34
Tom:
Gefeliciteerd!!! Ik ben erg benieuwd.
Veel plezier,
Tom -
21 Februari 2006 - 13:13
Marion:
HEY!!
klinkt echt super!nou veel plezier in het nieuwe huisje en in het eigen kamertje!!
ben benieuwd naar de foto´s...en jullie adres staat genoteerd;)
kusje -
Joanneke:
Koel!!! Veel plezier daar! Liefs, Joan. -
22 Februari 2006 - 09:00
Yvonne:
Wat super! Echt fijn dat julllie eindelijk je eigen plekje hebben! Heel veel plezier daar en het adres staat genoteerd! (ben erg benieuwd naar de foto's trouwens..)
Liefs vonne -
22 Februari 2006 - 14:44
Sytske En Kj:
gefeliciteerd met jullie nieuwe huisje!!
ben benieuwd naar de nieuwe foto's.
liefs sytske en kj -
22 Februari 2006 - 15:46
Loes:
Hey Marleen!
Eindelijk dan! Heel veel succes in nieuwe huisje en maak er een mooi plekje van! Ook nog veel succes met je stage!
Groetjes Loes -
22 Februari 2006 - 19:57
Lianne:
Gefeliciteerd met jullie nieuwe stekkie!Groetjes Lianne. Enne, nog wel ff de post blijven checken op jullie andere adres :) -
23 Februari 2006 - 16:17
José:
Gefeliciteerd met jullie eigen plekje. heb nog wel post naar het andere adres gestuurd.
Nog veel plezier en succes Groetjes -
26 Maart 2006 - 11:31
Manon:
marleen ik weet jou
adres niet meer als je dit leest stuur dan op msn een berichije
met alles er op en er aan
en ik hoop datje snel thuis komt
daaaag lieve marleen
ik mis je
groetje van manon -
26 Maart 2006 - 11:32
Manon:
rozen zijn rood viooltjes zijn blauw marleen ik hou van jou