Bonte avond voor Gerrie! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van carleen - WaarBenJij.nu Bonte avond voor Gerrie! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van carleen - WaarBenJij.nu

Bonte avond voor Gerrie!

Blijf op de hoogte en volg

25 Maart 2006 | Suriname, Paramaribo

Hey allemaal!

Omdat Gerrie aankomend zaterdag (= dus vandaag) helaas eerder naar huis moet dan gepland, hebben wij als groep een super avond voor d'er georganiseerd! Zo heeft er een uur lang een geweldige brassband een uur lang voor ons opgetreden bij Saron, echt helemaal super! Hierna lekker nazi/bami gegeten en toen...de in-het-geheim-georganiseerde-waar
-iedereen-het-druk-mee-had-bonteavond!! Deze ging van start met de act van Helga (cmv-student) en mij, voor dit alles verwijs ik graag naar de foto's die ergens binnenkort geplaatst zullen worden op de site!Iedereen heeft minstens twee stukjes gedaan die stuk voor stuk erg lachen waren! En dat terwijl de meeste mensen niet eens van een bonte-avond houden:) maar goed, uurtje of drie lagen we dan ook in bed...en gelukig belde onze begeleidster die vrijdag-ochtend niet om half 8 op dat ze eindelijk eens bij ons kwam kijken...vandaag dus! nou ja, je kunt je misschien voorstellen dat we er niet erg florisant bijzaten na zo'n nacht...maar ze bleek erg tevreden te zijn en dan zijn wij dat ook weer! :)Marleen is momenteel met een paar meiden Gerrie naar het vliegveld aan het brengen, altijd naar zo'n afscheid... gelukkig is er een goeie afleiding want vanavond gaan we met een stel naar 'De Dijk' (jaja, die band uit Nederland) die treden hier op bij de pier langs de Suriname rivier, wordt vast weer gezellig!
Verder hopen we morgen weer op een dagje zon (net als vandaag) en dat we ergens lekker kunnen zonnen! En dan maandag weer flink aan de slag, want werken doen we ook nog hoor!

Dikke kus car

• 26 Maart 2006 - 09:20

Lianne:

Ooooh, wat klinkt het allemaal toch leuk en gezellig! (de reden dat jullie zo'n avond moesten organiseren was wat minder natuurlijk) En de Dijk, wat leuk. En dat ook nog heerlijk buiten. Ben wederom weer erg nieuwsgierig naar de foto's! Kus Lianne.

• 04 April 2006 - 12:44

Dorien:

He car, de dijk was hier ook op curacao! Ja.. ben der zelf niet geweest... zoals je waarschijnlijk wel begrijpt !